Til hovedinnhold

Jobbe hos oss

Kan du tenke deg nye og spennende utfordringer?

Ønsker du en variert og spennende arbeidshverdag? Da er du kanskje en av våre nye medarbeidere!

Hos oss får du nærmere 50 hyggelige kolleger som ønsker at du utvikles og lykkes. Vi er engasjerte og fleksible med korte beslutningslinjer, med stor grad av selvstendighet og mulighet til å styre eget arbeid. Du vil møte et uformelt og godt arbeidsmiljø, og en arbeidsplass som har ordna forhold for sine ansatte.

Vi har en økende mengde oppdrag og trenger nye, flinke elektrikere.

El-kontrollør

Har du erfaring som serviceelektriker eller el-kontrollør og har lyst på nye utfordringer innen el-kontroll og termografering? Da er kanskje nettopp du den vi ser etter. Vi søker etter elektriker som vil jobbe med internkontroll elektro innen industri og næring i Ålesund regionen.

Som el-kontrollør hos oss vil arbeidsoppgaver være å planlegge, gjennomføre, dokumentere og følge opp internkontroll oppdrag hos våre bedriftskunder på en god og effektiv måte, samt feilsøking, utbedring og servicearbeid av elektriske anlegg. Du setter kunden i fokus, må kunne jobbe selvstendig og trives med stor grad av frihet under ansvar. Vi forventer at du har minimum tre års erfaring som elektriker, førerkort på bil og kommuniserer godt på norsk, skriftlig og muntlig. Fagskoleutdanning og sertifisering innen NEK405 vil være en fordel, men nødvendig opplæring vil bli gitt.

Stillingen vil by på både faglig og personlig utvikling, konkurransedyktig lønn og betingelser, servicebil, telefon og PC.

Søknadsfrist: 22.03.2023

Bolig/næring

Vår landavdeling arbeider ut fra vårt hovedkontor i Langevåg samt fra vår montørbase i Tonningsgate i Ålesund, hvor vi betjener en variert kundegruppe innen næring, industri og bolig. Vår serviceavtale med Ålesund Kommune gir oss også mye og variert arbeid.

Skip

Vår skipsavdeling utfører service, reparasjon og ombyggingsarbeider om bord i skip på lokale verft samt ved kai i vårt nærområde. Vi søker etter dyktige elektrikere med erfaring fra tilsvarende arbeid.

Du har yrkesstolthet og er serviceinnstilt. Du har evne til å lytte og søke gode løsninger. Du er selvstendig og trives med stor grad av frihet under ansvar. Du kommuniserer godt på norsk både muntlig og skriftlig.

Bli med på laget og søk på en av våre ledige stillinger i dag!

Se mer om våre ledige stillinger ved å klikke på linkene nedenfor.

Du kan også sende din søknad til olaf@zenithelektro.no

Produksjonssjef

Olaf Eikrem

Tlf: 90037655olaf@zenithelektro.no