Send oss en forespørsel

Jobbe hos oss?

Zenith Elektro har en økende mengde oppdrag og trenger nye, flinke elektromontører både til vår landavdeling og vår skipsavdeling.

Kan du tenke deg nye og spennende utfordringer?

Ønsker du en variert og spennende arbeidshverdag? Da er du kanskje en av våre nye medarbeidere!

Hos oss får du nærmere 50 hyggelige kolleger som ønsker at du utvikles og lykkes. Vi er engasjerte og fleksible med korte beslutningslinjer, med stor grad av selvstendighet og mulighet til å styre eget arbeid. Du vil møte et uformelt og godt arbeidsmiljø, og en arbeidsplass som har ordna forhold for sine ansatte.

Vi har en økende mengde oppdrag og trenger nye, flinke elektrikere både til vår landavdeling og til vår skipsavdeling.

 

Elektrikere / Baser – Landavdeling

Vår landavdeling arbeider ut fra vårt hovedkontor i Langevåg samt fra vår montørbase i Tonningsgate i Ålesund, hvor vi betjener en variert kundegruppe innen næring, industri og bolig. Vår serviceavtale med Ålesund Kommune gir oss også mye og variert arbeid.

Du har yrkesstolthet og er serviceinnstilt. Du har evne til å lytte og søke gode løsninger. Du er selvstendig og trives med stor grad av frihet under ansvar. Du kommuniserer godt på norsk både muntlig og skriftlig.

 

Elektrikere / Baser – Skipsavdeling

Vår skipsavdeling er spesialister på service, reparasjoner og ombyggingsarbeid. Å jobbe på vår skipsavdeling er for deg som liker alt fra feilsøking på små og store system, til nyinstallasjon av større kraftkrevende system. Her vil du garantert ha gode utviklingsmuligheter i en variert og spennende hverdag. Vi utfører arbeid både på lokale reparasjonsverft og om bord i skip ved kai, hovedsakelig i vårt nærområde.

Vi er på jakt etter deg med fagbrev som elektriker, erfaring fra skipselektro og stor interesse for faget. Du kommuniserer godt på norsk både muntlig og skriftlig, og jobber godt både i team og for deg selv.

 

Lærlinger

Vi har en lang tradisjon som lærebedrift og søker etter flere lærlinger til både bolig/næring og skipsservice. Vi har stor variasjon i våre arbeidsoppgaver og kan tilby en allsidig og spennende læretid.

 

Våre mange og varierte oppdrag gir den lærevillige omtrent ubegrenset med muligheter for kompetanseutvikling – her skjer det noe spennende hver dag. Vi har konkurransedyktige betingelser, bonusordninger, AFP, pensjonsavtaler, forsikringer og sosiale arrangement – alt dette og annet får du vite mer om hvis vi er rett match!

Har vi klart å overbevise deg? Vi håper det!

Send inn din søknad til olaf@zenithelektro.no.

Ved spørsmål om stillingene kan du kontakte Olaf Eikrem på tlf. 900 37 655 eller epost olaf@zenithelektro.no.